Asarcık Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek yönetici, öğretmeni, öğrencisi, velisi ve personeliyle takım olarak aynı hedefe yürürken, geleceğimizin yapı taşlarını sağlam temellere oturtmak, çocuklarımızı küçük yaştan itibaren ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilgi ve beceri ile donatıp onların geleceğe doğru istikrarlı adımlarla yürümelerinde en büyük ve anlamlı desteği vermek.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, sevgi ve hoşgörü esas alınarak, paylaşma,güven,adalet anlayışı ile olumlu iletişim ortamında ,planlı ve sistemli bir eğitim yaşamı düzenlemek,bunun yanında paydaşlarımızla(öğrenci veli,öğretmen,çevre)birlikte her alanda eğitim-öğretim,soyo kültürel v.b) topluma örnek ve faydalı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: ---------------

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: -Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (362)7913006

WEB - https://asarcikanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Biçincik Mahallesi Noyan Sokak No 6 Asarcık/SAMSUN

Öğretim Şekli :Yarım gün eğitim verilmektedir.

Yerleşim Yeri - -

Adres - Biçincik Mahallesi Noyan Sokak No 6 Asarcık/SAMSUN

Ulaşım -İlçenin merkeze dolmuşları vardır. -İl merkezinden öğretmen servisleri vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık -Okulumuz İlçe merkezindedir. -İl Merkezine uzaklığı 72 km´dir.